Nieuws

HOT
26-05-2018

Troje: kolossaal schouwspel

Nog een prachtig Troje recensie van ilovetheater.nl!
HOT
26-05-2018

Recensies Troje

Hieronder de recensies naar aanleiding van deel 1 van ons Troje avontuur. 

In september mogen we weer! 

05 mei 2018 02-05-2018

TROJE gaat in de lucht!

Premiere op 5 mei! Wat een feest! 

02-05-2018

John de Heij, een dramaturg achter de coulissen

Ik kijk niet zo graag naar mezelf in de spiegel. In de ochtend doe ik mijn haar op de tast een beetje goed. Wat ik wel zie, is iemand met heel veel liefde voor theater, die ongelooflijk veel houdt van de mensen met wie hij werkt. Ik vind het mooi dat door de theaterproducties mensen bij elkaar komen die elkaar niet kennen en samen iets doen wat ze normaal niet zouden doen. Naast het theater wil ik er zijn voor mijn dochter. Haar opvoeding vind ik heel belangrijk.

02-05-2018

TROJE: Work in progress

Het hoofd van het paard van Troje is aangekomen in de loods, waar met man en macht wordt gewerkt aan de decorstukken. Het reusachtige gevaarte, dat in de takels hangt, is gemaakt van kartonafval en weegt een paar honderd kilo. In het Brabantse Ulicoten werkt kunstenares Sandy Jeronimus verder aan het 'lijf' van het paard, dat straks een hoofdrol speelt in de musical Troje.

In dit stuk nemen we de kijker in wat werk achter de schermen.

02-05-2018

Veertig decors en imposant paard voor megastuk Troje

In de musical Troje die de Theaterbakkerheij binnenkort op de planken brengt, figureert een groot paard. Dat levert de decorbouwers een uitdagende klus op.

02-05-2018

Groot, groter, grootst, waar houdt Troje op?

Met in totaal 16 voorstellingen, waarvan al bijna 4000 kaarten zijn verkocht, belooft musical Troje van de Theaterbakkerheij het succes van Titanic te overtreffen. De voorbereidingen liggen op schema, maar de spanning stijgt, want de première op 5 mei komt steeds dichterbij.

30-04-2018

Troje valt of staat met perfecte timing

De datum van de premiere nadert met rasse schreden. Op zaterdag 5 mei moet het musicalspektakel Troje staan als een huis. En dat betekent veel repeteren en 'fine tunen', want alles valt of staat met de perfecte timing.  - Dit krantenartikel van geeft een aardig beeld van de het werken achter de schermen!

Contact

Email:info@johndeheij.nl Telefoonnummer:06-23182112 Website Theaterbakkerheij:www.theaterbakkerheij.nl

© 2018 John de Heij Theaterproducties
Website door Slava Syurin